Diensten

painting-inside-iconBinnenschilderwerken

Is uw pand aan de binnenzijde toe aan een nieuw fris gezicht? Wij zorgen in de wintermaanden ervoor dat de binnenzijde van uw kantoor, trappenhuis of woning er weer mooi bij komt te staan.

Lees meer over binnenschilderwerk

onderhoud-iconOverig onderhoud

Als u het schilderwerk aan de binnen- of buitenzijde van uw pand door ons wilt laten uitvoeren kan het zijn dat u vooraf of tijdens de werkzaamheden iets tegenkomt wat onderhoud behoeft. Ook daarmee kunnen wij u verder helpen.

Lees meer over overig onderhoud

painting-outside-iconBuitenschilderwerken

Vanwege alle weersinvloeden, uv straling en luchtverontreiniging wordt uw buitenschilderwerk aangetast, maar ook vocht van binnenuit tast het schilderwerk aan de buitenzijde aan. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij onze kennis ook op uw woning toepassen.

Lees meer over buitenschilderwerk

wood-rot-iconHoutrotherstel

Kozijnen, ramen en deuren kunnen door achterstallig onderhoud in een slechte staat verkeren. In veel gevallen kan hier wat aan gedaan worden door deze te herstellen door middel van houtrotsanering.

Lees meer over houtrot herstel

glass-iconGlaswerken

Ruitschade of nog enkel glas? Wat de reden ook is, een goed advies alsmede een goede plaatsing van nieuw glas voeren wij ook voor u uit.

Lees meer over glaswerk

wallpaper-iconBehangwerken

Behang is uitermate goed geschikt als afwerking voor uw wanden. Hierbij kunt u denken aan papier of vinylbehang in allerlei kleuren en patronen, alsmede vele verschillende soorten glasweefsel en vliesbehang.

Lees meer over behangwerken